O CHIPmanovi

Provádíme diagnostiku vozidel a strojů, ladíme výkonové křivky - chiptuning, řešíme chybová hlášení a výstražné kontrolky, upravujeme emisní systém AdBlue, DPF filtry, EGR ventily, snížený výkon motoru – nouzový režim.

Naši zákazníci

Našimi zákazníky jsou převážně majitelé jakékoliv dopravní techniky, kteří chtějí zvýšit jízdní výkon, snížit spotřebu pohonných hmot a močoviny AdBlue u svých vozidel a strojů. Mohou tak kvalitně optimalizovat provozní náklady za opravy a servis, což je cílem každého podnikatele.
Určitě i vaším.

Know how a spolupráce s profesionály

K naší práci patří profesionální technika, každý den získáváme informace o nových typech a elektronické výbavě motorů. Spolupracujeme se zahraničními i tuzemskými vývojáři, spojením s firmou TTC Performance z Kroměříže, jsme tým rozšířili o šikovné mobilní techniky a možnost měření výkonu na motorové brzdě.

 

Naše zaměření:

Dopravní technika - nákladní vozy, autobusy, dodávky, obytné vozy
Zemědělská technika - traktory, kombajny, manipulátory, řezačky
Stavební technika - bagry, nakladače, rypadla, traktorbagry, drtiče
Lesní technika - harvestory, vyvážecí soupravy, lesní traktory

Naše společnost se věnuje oboru autoopravárenství a diagnostikou vozidel již od roku 2003. Po počáteční nedůvěře k zásahům do řídících jednotek padlo rozhodnutí, že si sami nejdříve necháme upravit svá osobní auta, což nás mile překvapilo. Zlepšení dynamiky, menší citlivost na zatížení a snížení spotřeby paliva bylo jasným krokem k vyzkoušení optimalizace na nákladních vozech. Tím vznikla zajímavá zkušenost s chiptuningem a dalšími úpravami software, nyní patříme mezi vyhlášené firmy v tomto zajímavém oboru. Postupně jsme získali zkušenosti se zemědělskou a stavební technikou, stále častější poptávky na úpravy software a diagnostiku autobusů, dodávek a komunálních vozidel. Sloučením s významných partnerem TTC Performance, jsme získali tým mobilních techniků s vlastním vývojovým centrem, servisním zázemím vybaveným motorovými brzdami pro měření výkonu.

1